SPONSORER

Föreningen Rock River Society er mycket glada att ha dessa

fantastiske lokala företag som stöttar vårt arbete

att göra levande historiaförmedling i Rock River Western Town.

Tryck på logo för att komma till deras hemsidor.


Stort tack till föreningens sponsorer;


Dom flesta känner nog Orvelin bäst genom butiker som Gottebiten, Godisfabriken och Bodypower, men koncernen Orvelin är verksam inom tre huvudsakliga områden: handel, fastigheter och investeringar. Med huvudkontor i Strömstad har gränshandel naturligt kommit att bli en stor del, liksom ambitionen att utveckla och förädla näringsliv och fastighetsmarknad.


Stene Mat är en riktig färskvarubutik och har ett stort utbud av kött, ost, skinkor och andra delikatesser i sin manuella delikatessdisk.

Dom har även ett stort utbud av kolonialvaror som gör att du kan ta hela din veckohandel hos oss.

Välkommen till en trevlig handel på Stene!


På ICA Kvantum hittar du varor för alla smaker, tillfällen och plånböcker – oavsett vilket ursprung de har eller vilken etikett man sätter på dem. Hos oss hittar du alla kända märkesvaror förmånligt samt ICAs egna varor till bra priser. ICA Kvantum har en prisnivå som passar de flesta och vi skapar godare priser för dig som kund på flera sätt.

På Torskholmen i Strömstad hittar du HamnShopen. Butiken för dig som vill ha strandsaker, barnsaker, prydnadsföremål, fiskesaker, godis, diverse skor, väskor och annat för din husvagn, stuga och sommarlov.

Butiken er öppen bara på sommaren.


Tobaksvagnen på Svinesund är stället du åker till om du söker de allra bästa priserna, både på tobak, läsk och godis.

Allt sedan starten 1982 har vi ansträngt oss för att ha detta, og är ochså då butiken som genom åren haft flest nöjda kunder. Anledningen är bland annat
att vi har så låga priser och att vi bryr oss om våra kunder riktigt mycket.

Välkommen!